Web Analytics Made Easy - Statcounter

قای مصطفی رجبی مشهدی گفت: در تهران بزرگ، امروز شاهد تحقق ۵۰ مگاواتی هدف کاهش مصرف برق ادارات بودیم، در حالی که برآوردها نشان می‌دهد، می‌توان تا ۲۲۰ مگاوات در این شهر، از طریق کاهش ساعت کاری ادارات، مصرف برق را کاهش داد.

او می‌گوید: نیمی از مصرف برق ادارات مربوط به وسایل سرمایشی و نیمی دیگر از آن، مربوط به امور اداری و رایانه هاست و اگر پس از اتمام ساعت اداری، برق وسایل غیرضروری قطع نشود، شاهد تحقق کامل هدف کاهش مصرف برق با تغییر ساعت کاری ادارات نخواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران، ادارات به کنتورهای هوشمند برق تجهیز شده‌اند تا در صورت رعایت نکردن وظیفه قانونی پس از صدور اخطارهای لازم، نسبت به قطع برق آن‌ها اقدام شود.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ گفته، به منظور کاهش ۳۰ درصدی مصرف برق پایتخت، ادارات باید سامانه‌های سرمایشی خود را از ساعت ۱۳ هر روز خاموش کنند.

ساعت کاری ادارات استان تهران، امروز براساس تصویب نامه هیئت وزیران، به منظور حفظ پایداری شبکه سراسری برق کشور و مدیریت مصرف برق، تا سوم شهریور تغییر کرد.

بر اساس اعلام شرکت توانیر، این مصوبه هیئت وزیران در اغلب استان‌های کشور اجرایی شده و بر اساس آن، فعالیت تمامی دستگاه‌های اجرایی، نهاد‌های عمومی غیردولتی و ادارات، از ساعت ۷:۰۰ صبح هر روز آغاز و در ساعت ۱۳:۳۰ پایان می‌یابد.

طبق مصوبه هیئت وزیران، ادارات موظف شده‌اند تا در طول ساعات اداری، ۳۰ درصد و در غیراداری، ۶۰ درصد نسبت به زمان مشابه پارسال در مصرف برق صرفه جویی کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برق رسانی برق ادارات ساعت کاری ادارات مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۵۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آجیل، دیگر یک کالای لوکس نیست

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  مرکز خراسان رضوی،رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد با اشاره به افزایش آگاهی درباره مصرف آجیل گفت: در حال حاضر دیدگاه کشور ما در مورد آجیل و خشکبار از کالای سنتی و لوکس به کالای ضروری تغییر کرده است و دانش و آگاهی مردم در این مورد افزایش یافته و سلامت محصول برای همه مشخص است و فرهنگ مصرف تغییر کرده است.
سید جمال حسینی افزود:یکی از مهمترین مشکلات ما پایین بودن نرخ بهره وری در بخش کشاورزی است جهت ارتقای صنعت در بخش صادرات و مصرف داخلی دچار مشکلاتی هستیم، محصولات کشاورزی ما تجاری سازی نمی‌شود و سهولت در تجارت نداریم.
رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد گفت: خراسان رضوی محصولات انحصاری زیادی نسبت به کل دنیا دارد و صنعت آجیل و خشکبار در حوزه فعالیت در بازار مقام دوم را در کشور دارد به طوری که در حال حاضر ۸۰۰ صنف دارای پروانه کسب در این حوزه در مشهد فعالیت می‌کند.

دیگر خبرها

  • صرفه‌جویی ۵ هزار مگاواتی برق با افزایش بازدهی ۲۰ میلیون کولر آبی
  • آجیل، دیگر یک کالای لوکس نیست
  • افتتاح نیروگاه پنج مگاواتی در تبریز
  • افتتاح نیروگاه ۵ مگاواتی در تبریز
  • سانحه جنجالی برای X۵۵؛ کاهش کیفیت و گرانی خودروهای تولید داخل‌ + فیلم
  • فروشندگان لوازم خانگی و اداری زیر ذره‌بین بازرسان قرار گرفتند
  • سکه و طلا در بازار تهران ارزان تر شد
  • نزول قیمت سکه و طلا در بازار تهران
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۸ اردیبهشت؛ ثبات قیمت سکه طی ۲۴ ساعت گذشته
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد